Időkorlát Lejárt!

A vásárlási időkorlát lejárt a következő vásárlásánál:

Hamarosan lejár az időkorlát

jegyek vásárlási időkorlátja 01:00 percen belül lejár.
Ezután a foglat helyeket más megvásárolhatja Ön elől.

BROADWAY.HU

Ez az esemény már megrendezésre került, így jegyet már nem tudsz vásárolni rá. Ha részt vettél az eseményen, írj róla értékelést, vagy olvasd el, mások mit mondanak róla!

Dargay-Nepp-Romhányi-Strauss: Szaffi


Szegedi Nemzeti Színház

2019. január 19. 11:00

meseoperett

Jókai Mór: A Cigánybáró c. regényéből Dargay Attila, Nepp József, Romhányi József által írt forgatókönyv alapján ifj. Johann Strauss zenéjét felhasználva

Amikor Ahmed pasa menekülni kényszerül Temesvárról, kincseit barátja, Botsinkay Gáspár birtokán ássa el. Menekülés közben a pasa kislánya, Szaffi – a kincs rejtekhelyét tartalmazó levéllel együtt – a Dunába zuhan. A vízparton élő öregasszony, Cafrinka menti ki a kicsit a vízből. Gáspár fiát, Jónást pedig vándorcigányok nevelik fel. Amikor felcseperedik, elhatározza, hogy felkeresi a Botsinkay-birtokot. Út közben tér be Cafrinkához és Szaffihoz. Az öregasszony megjósolja Jónásnak, hogy ha megházasodik, megleli a kincset. A fiú ezt úgy értelmezi, hogy gazdag feleséget kell keresnie, ezért bejelentkezik a felkapaszkodott sertéskupecnél, Loncsárnál, hogy megkérje leánya, Arzéna kezét.